Online Cursus Adobe
ADOBE PAKKETTEN
VOOR SCHOLEN

Werken met Photoshop, Illustrator en Indesign; in de huidige maatschappij is het kunnen werken met deze nuttige programma's cruciaal. In een wereld waarbij beleving, gemak en snelheid centraal staan is het daarnaast een must om te werken met beelden; binnen zowel de zakelijke als de creatieve sector wereldwijd. 

Om deze redenen hebben wij een volledig online Cursus Adobe pakket klaarstaan voor middelbare- en hogescholen!

De online cursus Adobe bestaat uit hoogwaardige video’s. Er kan volledig zelfstandig aan gewerkt worden, maar klassikaal is natuurlijk ook een optie. Stapsgewijs, dus ook meteen voor iedereen toegankelijk, worden alle aspecten aangeleerd door middel van zowel theoretische- als praktijkgerichte opdrachten.

Van het bewerken van beelden tot het maken van werktekeningen, de toekomstperspectieven zijn uiteenlopend; na het afronden van de cursus kan de student de kennis van deze programma’s op een professionele manier inzetten binnen elk werkveld!

De online cursus Adobe voor scholen

Wat gaat de student leren?

De studenten die gaan werken met de online Cursus Adobe zullen alles leren over Photoshop, Illustrator en Indesign. Stapsgewijs leren zij alle aspecten die zij nodig hebben om als echte professional aan de slag te gaan met deze programma's.

Voor wie is het bedoeld?

De cursus is voor elke student op middelbaar- en hogeschoolniveau toegankelijk. Er is voor deze cursus geen ervaring vereist. Dit is zo, omdat alle aspecten behandeld worden door middel van theorie in combinatie met direct toepasbare praktijkgerichte opdrachten.

Duur van de online cursus

De cursus is in de vorm van video's en daarom kan er vanuit de onderwijsinstelling zelf bepaald worden hoe lang de studenten doen over de online cursus. 

Het totaalpakket van de cursus Adobe bestaat uit 30 video's.

Toekomstperspectief

Na het afronden van de cursus beheerst de student Photoshop, Illustrator en Indesign op een uitstekende wijze en heb je professionele skills. Zij weten dan hoe je op een professionele manier beelden kan bewerken, designs en werktekeningen kan maken. 

"Dé online cursus Adobe voor studenten als toevoeging aan de algemene vakken op school!"

PRAKTISCHE INFORMATIE

WIE KAN DE CURSUS AANSCHAFFEN
Deze online cursus Adobe is uitsluitend bedoeld voor aanschaf door onderwijsinstellingen op middelbaar en hogeschoolniveau.  

MAXIMAAL AANTAL STUDENTEN
Na aanschaf is de online cursus Adobe voor onbeperkt gebruik. Er zit geen limiet aan het aantal studenten. 

CERTIFICAAT
100% certificaatgarantie volgens Business Fashion Academy protocol. De cursisten die de cursus afronden krijgen dit certificaat toegestuurd vanuit BFA. Het bijhouden van de voortgang per student is de verantwoordelijkheid van de onderwijsinstelling.

INVESTERINGSKOSTEN
PAKKET: PHOTOSHOP - ILLUSTRATOR - INDESIGN
Investeringskosten: 17.000 euro

 

vlcsnap-2021-09-24-19h05m29s797.png
INSCHRIJFFORMULIER
MIDDELBARE- & HOGESCHOLEN

Bedankt! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Schermafbeelding 2021-04-05 om 14.03.08.png

DOCENT NIKI

Schermafbeelding 2021-04-05 om 14.01.58.png

 DOCENT  NOËLLE