top of page

Geregistreerde Onderwijsinstelling

Bij BFA staat kwaliteit op nummer 1. 

Onze studenten verdienen het beste.

Wij zijn een geregistreerde onderwijsinstelling.

Bij BFA staat kwaliteit op nummer een. Wij willen het beste voor de hardwerkende student. 

Van de beste lesmethode tot aan de top mode professional; bij alle aspecten binnen het onderwijs heeft BFA continu vanuit kwaliteit gedacht. Dit is dan ook een van onze kernwaarden. 

Zo is bijvoorbeeld de lesmethode samengesteld door topondernemer en internationaal fashion designer Zeynep Dag.

Zij heeft door middel van theorie en al haar praktijkervaringen een lesmethode samengesteld die ervoor zorgt dat je alle aspecten binnen de fashion en business krijgt die je nodig hebt. Zeynep Dag is in 2018 verkozen tot ondernemer van het jaar.

 

De docenten bij BFA zijn door middel van een strenge selectie uitgekozen. Zo is de styling docent Kim Keizer een top professional die werkt met artiesten als Khloe Kardashian. Top mode expert Stella Verdult is o.a. de creative assistent geweest van Lacoste en heeft zij ook gewerkt voor de ZARA. 

 

Een ander aspect wat BFA anders maakt is dat er geen lesuitval is bij BFA. Dit heeft te maken met een team die dag en nacht klaarstaan voor de hardwerkende BFA student.

 

BFA is een CRKBO geregistreerde instelling voor beroepsonderwijs. Business and Fashion Academy voldoet aan de kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. 

Copy of DSC00334.jpg
bfa_dag1-14.jpg

BFA. DE ACADEMY WAAR BUSINESS & FASHION OP TOP NIVEAU SAMENKOMEN

De BFA student krijgt gedurende de opleiding een totaalpakket aan fashion en business lessen en hierdoor zijn ze in staat om grote stappen te maken in een korte periode. 

Persoonlijke begeleiding staat voorop tijdens de studie en dit zorgt ervoor dat je alles zo snel mogelijk kan aanpakken en jezelf sterk kan ontwikkelen. Hierdoor zijn de studenten in staat om in een korte periode werk neer te zetten van top kwaliteit. 

Tevens krijgt de BFA student ook disicpline en mentaliteitstraining waardoor je niet alleen je fashion skills, maar ook je persoonlijke eigenschappen kan ontwikkelen om echt aan de slag te kunnen binnen de fashion wereld.

Door de business lessen die worden gegeven door topondernemers leert de BFA hoe de student fashion en business met elkaar kan combineren. 

 

Bij BFA mag je als enige mode opleiding van Nederland aan de slag met echt jouw passie. Sieraden, lingerie, zonnebrillen, schoenen, kleding etc. Alles is mogelijk bij BFA. 

Wij geloven erin dat je succesvol kan zijn als je kan zijn wie je wilt zijn en de dingen kan doen waar je echt liefde voor hebt.

bottom of page