BFA KWALITEIT

BFA STUDENTEN AAN HET WOORD

Student
Cursus

‘Zeynep weet wat ze doet. Ze geeft jou helderheid en de push to dig deeper. 

De ondernemerschapslessen zijn heel scherp.’

Student Jaaropleiding

‘Ik heb bij BFA geleerd dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Bij BFA heb ik alle belangrijke aspecten geleerd die van belang zijn voor je eigen bedrijf. Tevens heb ik alles geleerd over zelfliefde.’

Student Avondopleiding

“BFA is voor mij een keerpunt geweest: van denken naar doen. BFA heeft mij geholpen om consistent bezig te zijn met het waarmaken van mijn droom. #believeinyourself”.

Student Avondopleiding

‘Ik voel dat ik die persoon kan zijn en mag zijn & durf te zijn. BFA liet mij zien hoe je verder kan komen, hoe je bepaalde richting op kan leren denken. Hoe je het creatieve uit jezelf kan halen & hoe je vooral het maximale uit jezelf durf te halen. Dat niet de mensen bepalen wat goed of fout is maar dat je eigen gevoel en overtuiging dat bepaalt. Niet alleen op het gebied van creativiteit maar ook als mens. Daar begint het uiteindelijk.’

Student Avondopleiding

Docenten van BFA vertellen hun inspirerende praktijkervaring/ kennis over fashion en business en dat stimuleert mij om aan de slag te gaan binnen de fashion industrie.

Student Jaaropleiding

bij BFA heb ik zo mega veel geleerd dat ik het mij als ontwerper zijnde zo erg heeft weten te ontwikkelen. Ik ben gegroeid als ontwerper en als mens en dat vind ik het mooiste en beste aan BFA. De vakken die je krijgt is alles wat je nodig hebt.

Student Avondopleiding

Bij BFA staat persoonlijke aandacht centraal en hierdoor leer ik stap voor stap meer over de business en fashionbranche.

Student
Cursus

De opleiding heeft mij ontzettend veel gebracht op het gebied van creativiteit en ondernemend zijn. Ik heb mij weten te ontwikkelen in mijn eigen passie en talent. Daarnaast heeft BFA ervoor gezorgd dat ik anders in het leven ben gaan staan.