WAAR WIJ VOOR STAAN
 

Kennis, Liefde & Kracht

bfa2021_02.png

JIJ BENT UNIEK


Bij ons draait het écht om jou als persoon. Ieder mens is uniek, daarom doen wij bij onze opleiding niet aan labelen en willen wij geen stempel op jou drukken, je mag gewoon jezelf zijn en blijven.

 

Bij de opleidingen en cursussen gaan we diep in op alle belangrijke aspecten van het leergebied. We brengen de stof niet ter sprake, maar tot spreken! Buiten de kennis die je opdoet uit het vakgebied gaan we ook aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit vinden wij bij onze opleiding heel belangrijk, het draait namelijk niet alleen om kennis maar ook om je houding en mentaliteit. Zo leer je alle skills die je in de modebranche nodig zult hebben en krijg je onder meer les in presenteren, fotografie, recht en marketing. Het traject van persoonlijke ontwikkeling is voor iedere student dan ook anders; zoals we al zeiden; iedereen is uniek, en als je jezelf ontwikkelt bloeien er pas écht mooie dingen op. Door duidelijk deze combinatie te maken in het geven van onderwijs creëren wij professionals; je beschikt niet alleen over kennis maar kunt vervolgens hieruit ook handelen, doen en denken. 


Om je zo goed mogelijk op te leiden krijg je les van verschillende top professionals uit verschillende werkgebieden. Zo kun je les krijgen van een wethouder tot aan een topondernemer, stylist of fotograaf! Deze diversiteit vinden we belangrijk omdat dit zorgt voor een bredere kennis. Tevens werk je hierdoor ook meteen aan jouw netwerk, iets wat we bij Business Fashion Academy ook erg belangrijk vinden. 

HET ONDERWIJSCONCEPT

We bieden onze opleidingen aan in de Nederlandse taal, maar zijn internationaal georiënteerd. Vandaag de dag kun je immers zowel nationaal als internationaal veel bereiken, we beperken ons hierin niet. 


Business Fashion Academy is gevestigd in Eindhoven. We vinden het belangrijk dat onze studenten les krijgen in een omgeving waar ze veel inspiratie kunnen opdoen. Wij zijn ervan overtuigd dat Eindhoven, de designstad van Nederland, onze studenten hierin kan verrijken.  


Wat wij bieden

01

FASHION ASPECTEN 

BFA is de enige mode opleiding in Nederland waarbij je aan de slag kan gaan met alle aspecten binnen de fashion; tassen, sieraden, lingerie, schoenen, kleding en beauty! Heb je altijd een liefde gehad voor een van deze fashion items? Dan kan je gedurende de opleiding daarmee aan de slag gaan en jezelf ontwikkelen tot een top professional!

02

INTERNATIONAAL

Bij Business Fashion Academy bekijken we dingen met een internationaal aspect: er zijn tegenwoordig namelijk nationaal maar ook internationaal veel mogelijkheden. Dit kun je merken aan praktijk gebonden opdrachten waarbij samen wordt gewerkt met de grootste internationale partijen zoals stylisten, fashion designers en ondernemers.

03

PERSOONLIJK

Bij ons sta jij centraal. Dat is terug te zien in onze manier van onderwijs. De klassen zijn klein en er is veel contact met de docenten. Zo zijn we tijdens de opleiding naast het bijbrengen van de juiste kennis en vaardigheden ook veel bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat je bij ons jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontwikkelen.

04

PROFESSIONALITEIT

Onze professionaliteit gaat in verschillende richtingen. Als eerste staat professionaliteit bij ons centraal. Daarom leer je bij Business Fashion Academy alleen maar van professionals. Omdat wij onze studenten niet alleen kennis en praktijk bieden maar ook aan de slag gaan met de juiste mentaliteit zorgen wij ervoor dat onze studenten zich hier ontwikkelen als professional.

bfa2021_08.png
Schermafbeelding 2020-03-06 om 20.39.18.