top of page
Copy of DSC00286.jpg

Wij staan voor

Onderwijs vanuit

Kennis, Liefde & Kracht

Bij ons draait het écht om jou als persoon. Ieder mens is uniek, daarom doen wij bij onze opleiding niet aan labelen en willen wij geen stempel op jou drukken, je mag gewoon jezelf zijn en blijven.

Ondernemen

BFA is de enige mode opleiding in Nederland waarbij je ook leert ondernemen.

Je leert niet alleen ondernemen, maar ook ondernemend zijn. Dat is vandaag de dag een zeer belangrijk aspect binnen de samenleving.

Je krijgt les in ondernemerschap, finance en recht.

Alle fashion Disciplines

BFA is de enige mode opleiding in Nederland waarbij je aan de slag kan gaan met alle disciplines binnen de fashion; tassen, sieraden, lingerie, schoenen, kleding en beauty! Heb je altijd een liefde gehad voor een van deze fashion items? Dan kan je gedurende de opleiding daarmee aan de slag gaan en jezelf ontwikkelen tot een top professional!

Persoonlijk

Bij ons sta jij centraal. Dat is terug te zien in onze manier van onderwijs. De klassen zijn klein en er is veel contact met de docenten. Zo zijn we tijdens de opleiding naast het bijbrengen van de juiste kennis en vaardigheden ook veel bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat je bij ons jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontwikkelen.

Professioneel

Onze professionaliteit gaat in verschillende richtingen. Als eerste staat professionaliteit bij ons centraal. Daarom leer je bij Business Fashion Academy alleen maar van professionals. Omdat wij onze studenten niet alleen kennis en praktijk bieden maar ook aan de slag gaan met de juiste mentaliteit zorgen wij ervoor dat onze studenten zich hier ontwikkelen als professional.

bottom of page