WAAR WIJ VOOR STAAN

BUSINESS FASHION ACADEMY

OVER BFA

De oprichter van BFA heeft ervaring als ontwerper, onderneemster, docent en student. Door al haar ervaringen weet zij waar alle knelpunten als ondernemer en in het onderwijs liggen. Hoe deze knelpunten onderuitgehaald kunnen worden is verwerkt in het onderwijs van BFA. Hierdoor is Business Fashion Academy anders dan andere opleiding. 

JIJ BENT UNIEK
Bij ons draait het écht om jou als persoon. Ieder mens is uniek, daarom doen wij bij onze opleiding niet aan labelen en willen wij geen stempel op jou drukken, je mag gewoon jezelf zijn en blijven. Bij de opleidingen en cursussen gaan we diep in op alle belangrijke aspecten van het leergebied, we brengen het niet ter sprake, maar tot spreken. Buiten de kennis die je opdoet uit het vakgebied gaan we ook aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit vinden wij bij onze opleiding heel belangrijk, het draait namelijk niet alleen om kennis maar ook om houding en mentaliteit. Zo leer je ook de skills die je in de modebranche nodig zult hebben en krijg je onder meer les in presenteren. Het traject van persoonlijke ontwikkeling is voor iedere student dan ook anders; zoals we al zeiden; iedereen is uniek, en als je jezelf ontwikkelt bloeien er pas écht mooie dingen op. Door duidelijk deze combinatie te maken in het geven van onderwijs creëren wij professionals; je beschikt niet alleen over kennis maar kunt vervolgens hieruit ook handelen, doen en denken. 


Om je zo goed mogelijk op te leiden krijg je les van verschillende top professionals uit verschillende werkgebieden. Zo kun je les krijgen van een wethouder tot aan een topondernemer. Deze diversiteit vinden we belangrijk omdat dit zorgt voor een bredere kennis. Tevens werk je hierdoor ook meteen aan jouw netwerk, iets wat we bij Business Fashion Academy ook erg belangrijk vinden. 

HET ONDERWIJSCONCEPT

We bieden onze opleidingen aan in de Nederlandse taal, maar zijn internationaal georiënteerd. Vandaag de dag kun je immers zowel nationaal als internationaal veel bereiken, we beperken ons hierin niet. 


Business Fashion Academy is gevestigd in Eindhoven. We vinden het belangrijk dat onze studenten les krijgen in een omgeving waar ze veel inspiratie kunnen opdoen. Wij zijn ervan overtuigd dat Eindhoven, de designstad van Nederland, onze studenten hierin kan verrijken.  


Business Fashion Academy is opgericht door toponderneemster en internationaal fashion designer Zeynep Dag.

Bij ons leer je van niemand minder dan Zeynep Dag; de vrouw die haar eigen merk Alzúarr in 5 maanden internationaal succesvol maakte en Hollywood artiesten zoals J.LO, Beyoncé en Rihanna kan rekenen tot haar klanten. 

Zeynep is in 2018 uitgeroepen tot zakenvrouw van het jaar en heeft zij in 2019 de Communication Award gewonnen. In 2018 werd zij genomineerd voor de Cultuurprijs.

Zeynep heeft gedurende haar carrière gewerkt voor internationale merken als designer en daarnaast is zij altijd actief geweest als docent.

Op haar 21ste gaf zij les op het HBO en hiermee werd zij de jongste docent ooit op het HBO. Tevens was zij de jongste coördinator ooit op het MBO met haar 22ste.

Tevens heeft Zeynep met haar mentaliteit en discipline voor haar 25ste twee bachelors en een masterdiploma weten te halen.

Samen met haar team van professionals zal zij ervoor zorgen dat jij je tot een top niveau kan ontwikkelen binnen de fashionbranche. Business Fashion Academy is dé Fashion Academy waar dromen gerealiseerd worden. Als privéschool halen wij het beste in je naar boven en gaan wij samen hard aan de slag om aan jouw pad van succes te timmeren. Het draait bij ons om persoonlijk aandacht en jij, als individu, staat bij ons centraal. 

OPRICHTSTER & DIRECTRICE

ZEYNEP DAG

Wat wij bieden

01

ALLE FASHION ASPECTEN 

BFA is de enige mode opleiding in Nederland waarbij je aan de slag kan gaan met alle aspecten binnen de fashion; tassen, sieraden, lingerie, schoenen, kleding en beauty! Heb je altijd een liefde gehad voor een van deze fashion items? Dan kan je gedurende de opleiding daarmee aan de slag gaan en jezelf ontwikkelen tot een top professional!

02

INTERNATIONAAL

Bij Business Fashion Academy bekijken we dingen met een internationaal aspect: er zijn tegenwoordig namelijk nationaal maar ook internationaal veel mogelijkheden. Dit kun je merken aan praktijk gebonden opdrachten waarbij samen wordt gewerkt met de grootste internationale partijen zoals stylisten, fashion designers en ondernemers.

03

PERSOONLIJK

Bij ons sta jij centraal. Dat is terug te zien in onze manier van onderwijs. De klassen zijn klein en er is veel contact met de docenten. Zo zijn we tijdens de opleiding naast het bijbrengen van de juiste kennis en vaardigheden ook veel bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat je bij ons jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontwikkelen.

04

PROFESSIONALITEIT

Onze professionaliteit gaat in verschillende richtingen. Als eerste staat professionaliteit bij ons centraal. Daarom leer je bij Business Fashion Academy alleen maar van professionals. Omdat wij onze studenten niet alleen kennis en praktijk bieden maar ook aan de slag gaan met de juiste mentaliteit zorgen wij ervoor dat onze studenten zich hier ontwikkelen als professional.

OPRICHTSTER & DIRECTRICE

ZEYNEP DAG

BFA PROGRAMMA

BFA FACTSHEETS

BFA CONTACT

BFA FASHION BUSINESS ACADEMY

Stratumseind 32

5611 ET Eindhoven

Tel: 085 - 130 44 55 

OPENINGSTIJDEN

MA - VR  09:00 - 18.00 

WWW.BUSINESSFASHIONACADEMY.NL