top of page

Utrecht & Eindhoven

BIJZONDERE LOCATIES

Business Fashion Academy is gevestigd in inspirerende panden in Utrecht & Eindhoven dat speciaal is ontworpen om studenten een optimale leeromgeving te bieden. Onze locaties zijn een bruisende plek waar creativiteit, innovatie en samenwerking samenkomen.

 

Het pand van Business Fashion Academy is niet alleen functioneel, maar ook inspirerend. Het is een plek waar studenten samenkomen, ideeën uitwisselen en elkaar stimuleren om hun grenzen te verleggen. We geloven sterk in de kracht van samenwerking en community, en ons pand is ontworpen om dit te faciliteren.

 

Als je onze locaties bezoekt, zul je de energie en creativiteit voelen die in de lucht hangt. Het is een omgeving die je uitnodigt om te groeien, te experimenteren en je passie voor mode te verkennen. We zijn er trots op dat we onze studenten een pand kunnen bieden dat hen ondersteunt bij het bereiken van hun doelen en het ontwikkelen van hun talenten.

 

De panden, de studio en het atelier van Business Fashion Academy zijn de perfecte plekken om jouw creatieve reis in de mode-industrie te beginnen. Wij geloven dat de juiste omgeving essentieel is voor succes, en we zijn er trots op dat we een inspirerende en professionele leeromgeving kunnen bieden aan al onze studenten.

nieuwegracht1.png
Copy of DSC00352.JPG
Copy of DSC00289.JPG
IMG_3079.JPG
IMG_3243.JPG
Copy of DSC00289.JPG
Copy of DSC00249.JPG

onze studenten verdienen het beste

DE STUDIO

IMG_0069.JPG
Fotostudio.JPG

creativiteit

HET ATELIER

bfa_dag1-12.jpg
Atelier.JPG
bottom of page