Jaaropleiding

FASHION & BUSINESS OPLEIDING

Ben jij op zoek naar een inspiratievolle fashion opleiding in Eindhoven? Heb jij je altijd al beziggehouden met fashion en wil jij hier je werk van maken? Dan is de jaaropleiding Fashion Business perfect voor jou. Tijdens de jaaropleiding Fashion Business leer je alles over de fashionbranche. Daarnaast ontdek je de zakelijk kant van de modewereld en leer je een succesvolle business te creëren. Er komen verschillende aspecten aan bod, zodat je als toekomstige fashionexpert van alle markten thuis bent. In dit jaar maken wij de beste professional van jou, zodat je helemaal klaar bent voor de fashionindustrie.

Samen met een ervaren en passievol fashionteam word je klaargestoomd voor de prachtige modewereld. Zo is de styling docent Kim Keizer een top professional die werkt met artiesten als Khloe Kardashian. Mode-expert Stella Verdult is de creative assistent geweest van Lacoste en is daarnaast werkzaam geweest voor de ZARA. Je leert alle skills die je nodig hebt in de dynamische fashionwereld. Denk aan modegeschiedenis, ontwerp, fotografie en fashion theorie.

De fashion opleiding van Business Fashion Academy (BFA) wordt middenin het centrum van Eindhoven gegeven. Het pand waar BFA gevestigd is heet de Oude Rechtbank, een inspirerende locatie met veel historie. Onze levendige fashion academie is een creatieve en energieke omgeving waar je alle kneepjes van het vak leert. Wil jij nationaal of internationaal aan de slag in de fashionbranche en ben je er klaar voor om jouw dromen te verwezenlijken? Meld je direct aan voor de fashion opleiding en jaag jouw dromen na. 

Wil je eerst een kijkje achter de schermen nemen? Meld je dan snel aan voor een inspiratievolle meeloopdag. Ervaar zelf hoe een lesdag bij Business Fashion Academy verloopt. Loop mee met de BFA-studenten en krijg direct een beter beeld hoe studenten onze fashion opleiding ervaren.

Jaaropleiding Business & Fashion

Jaaropleiding Business & Fashion

Hoe ziet de fashion opleiding eruit?

Wat ga je leren?

Tijdens de opleiding Fashion Business gaan we aan de slag met alle belangrijke onderdelen van fashion en business. Ieder aspect komt hierbij aan bod, denk bijvoorbeeld aan: modegeschiedenis, fashion ontwerp, styling ondernemerschap, illustratie, fotografie, adobe, marketing, fashion theorie, strategie en nog veel meer.

Voor iedereen

De jaaropleiding is toegankelijk voor iedereen die zijn of haar dromen wilt najagen. Leeftijd maakt bij ons niet uit. Zolang je maar over een goede dosis motivatie bezit en flink aan de slag wilt gaan zit je hier goed!  

Duurtijd

De inspirerende fashion opleiding start in september en duurt 38 weken. De weken zijn ingedeeld in 2 lesdagen per week. (dinsdag en donderdag). De vakanties en nationale feestdagen zijn hierin meegerekend.

Toekomstbeeld

Na het afronden van de opleiding Fashion Business kan je aan de slag als een echte professional binnen de fashionindustrie. Je kan aan de slag als Fashion Designer, Fashion Stylist voor bekende, magazines of binnen de tv-wereld, Fashion Editor voor magazines, je eigen mode brand oprichten of als Fashion Photographer aan de slag.

PRAKTISCHE INFORMATIE

INHOUD: Je krijgt alle aspecten over Fashion tot in detail geleerd door middel van theorie en praktijkgerichte opdrachten voor verschillende internationale merken. 

 

  • Je kan ervoor kiezen om je eigen bedrijf te starten

  • Of je kiest ervoor om jouw eigen portfolio op te bouwen 

  • Geen tentamens!

VAKKEN: Fashion Design, Ondernemerschap, Styling, Communicatie, Marketing, Adobe, Recht, Finance, Video, Fotografie, Netwerken, Presentatietechnieken, Modegeschiedenis, Praktijklessen!

ONDERWIJSSYSTEEM: Particuliere opleiding

GASTDOCENTEN: De Founder van Alzúarr en Busines Fashion Academy Zeynep Dag, Modeontwerper Bas Kosters of Marlies Dekkers, Stylisten zoals Kim Keizer, Lisa Wals, Bastiaan van Schaik.

 

VOOROPLEIDING: Aan deze opleiding worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Iedereen boven de 18 kan deelnemen. 

Ben je onder de 18 neem dan contact op met ons!

TOELATING: Een intakegesprek maakt deel uit van de toelatingsprocedure.

AANTAL DEELNEMERS: er zijn maar 25 plekken beschikbaar!

TAAL: Nederlands

DUUR: 38 weken de vakanties en nationale feestdagen zijn hierin meegerekend.


START PERIODE: September 2022


LESDAGEN: 2 lesdagen per week. (dinsdag en donderdag)


LESTIJDEN: Van 10:00 tot 17.00 uur

INVESTERINGSKOSTEN: de investeringskosten voor de jaaropleiding bedragen € 8700,-  
 

Het lesgeld kan betaald worden in 1,2,3, 6 en 10 termijnen. 
Bij betaling van 1 termijn hanteren wij een korting op de investeringskosten van € 240,-

 

Er worden administratie en inschrijfkosten berekend van € 64,90. 


LOCATIE: Eindhoven (gelegen in het centrum van Eindhoven)


BENODIGDHEDEN: Een laptop met de Adobe programma's Illustrator, Photoshop, InDesign. Deze kan je voor een studententarief krijgen via BFA.


STUDIEBELASTING: 14 lesuren per week, zelfstudie gemiddeld 7 uur per week.

CERTIFICAAT: 100% certificaatgarantie volgens Business and Fashion Academy protocol.

BROCHURE: Klik hier om de brochure te lezen!

 

 

AANMELDEN

Voor meer informatie kan je je aanmelden via onze website. Zodra wij jouw aanmeldformulier ontvangen hebben, nemen wij contact met jou op. Daarnaast bieden we de optie om je uit te nodigen voor een kosteloos intakegesprek. Hierbij laten we jou graag persoonlijk kennis laten maken met onze fashion opleiding in Eindhoven.

Wil jij jouw dromen waarmaken en je laten opleiden door de beste fashion professionals?

BFA KWALITEIT

Excellent mode onderwijs
Waarom studenten voor BFA kiezen?

1. Persoonlijke begeleiding gedurende de hele fashion opleiding.

 

2. Les van Top Mode Professionals als Bas Kosters, Marlies Dekkers, Kim Keizer, Bastiaan van Schaik.

 

3. Een totaalpakket van alle aspecten binnen de fashion en business branche.

4. Eigen atelier en fotostudio.

5. Presentatie, netwerk en professionaliseringlessen.

6. Jouw mode netwerk uitbreiden.

7. Les in Adobe: Photoshop, Illustrator en Indesign.

8. Recht, Finance en ondernemerschap lessen.

9. Fijne leeromgeving en docenten waarbij je kan zijn wie je wilt zijn.

10. Les in persoonlijke ontwikkeling.

11. 0% Lesuitval.

Fashion opleiding Eindhoven.webp
Fashion opleiding.webp
Fashion Business opleiding.webp