top of page

Jaaropleiding

FASHION & BUSINESS OPLEIDING

Ben jij op zoek naar een inspiratievolle fashion opleiding in Eindhoven? Heb jij je altijd al beziggehouden met fashion en wil jij hier je werk van maken? Dan is de jaaropleiding Fashion Business perfect voor jou. Tijdens de jaaropleiding Fashion Business leer je alles over de fashionbranche. Daarnaast ontdek je de zakelijk kant van de modewereld en leer je een succesvolle business te creëren. Er komen verschillende aspecten aan bod, zodat je als toekomstige fashionexpert van alle markten thuis bent. In dit jaar maken wij de beste professional van jou, zodat je helemaal klaar bent voor de fashionindustrie.

Samen met een ervaren en passievol fashionteam word je klaargestoomd voor de prachtige modewereld. Zo is de styling docent Kim Keizer een top professional die werkt met artiesten als Khloe Kardashian. Mode-expert Stella Verdult is de creative assistent geweest van Lacoste en is daarnaast werkzaam geweest voor de ZARA. Je leert alle skills die je nodig hebt in de dynamische fashionwereld. Denk aan modegeschiedenis, ontwerp, fotografie en fashion theorie.

De fashion opleiding van Business Fashion Academy (BFA) wordt middenin het centrum van Eindhoven gegeven. Het pand waar BFA gevestigd is heet de Oude Rechtbank, een inspirerende locatie met veel historie. Onze levendige fashion academie is een creatieve en energieke omgeving waar je alle kneepjes van het vak leert. Wil jij nationaal of internationaal aan de slag in de fashionbranche en ben je er klaar voor om jouw dromen te verwezenlijken? Meld je direct aan voor de fashion opleiding en jaag jouw dromen na. 

Wil je eerst een kijkje achter de schermen nemen? Meld je dan snel aan voor een inspiratievolle meeloopdag. Ervaar zelf hoe een lesdag bij Business Fashion Academy verloopt. Loop mee met de BFA-studenten en krijg direct een beter beeld hoe studenten onze fashion opleiding ervaren.

Leer Fashion & Business

BFA IS UNIEK, OMDAT JE BIJ ONS LEERT OVER MODE EN ONDERNEMEN!

Tijdens de opleiding Fashion & Business gaan we aan de slag met alle belangrijke onderdelen van fashion en business.

Ieder aspect komt hierbij aan bod, denk bijvoorbeeld aan: modegeschiedenis, fashion ontwerp, styling ondernemerschap, fotografie, recht, adobe, finance, online marketing, fashion theorie, presentatielessen, netwerken en nog veel meer.

Praktische informatie

STUDEREN BIJ BFA

Wil jij weten of wij bij elkaar passen?

Plan dan gratis een adviesgesprek in of vraag meer info!

Direct inschrijven? Start dan jouw intakeprocedure.

BFA HEEFT MAAR 25 PLEKKEN BESCHIKBAAR JAARLIJKS.
DE EERSTE INSCHRIJFRONDE VOOR 2023 IS NU GESTART!

Copy of DSC00313.jpg
Bfa look 01.jpg
bottom of page