top of page

Jaaropleiding

FASHION & BUSINESS OPLEIDING
LOCATIE UTRECHT & EINDHOVEN

Ben jij op zoek naar een inspiratievolle fashion opleiding in Eindhoven of Utrecht? Heb jij je altijd al beziggehouden met fashion en wil jij hier je werk van maken? Dan is de jaaropleiding Fashion Business perfect voor jou. Tijdens de jaaropleiding Fashion Business leer je alles over de fashionbranche. Daarnaast ontdek je de zakelijk kant van de modewereld en leer je een succesvolle business te creëren. Er komen verschillende aspecten aan bod, zodat je als toekomstige fashionexpert van alle markten thuis bent. In dit jaar maken wij de beste professional van jou, zodat je helemaal klaar bent voor de fashionindustrie.

Samen met een ervaren en passievol fashionteam word je klaargestoomd voor de prachtige modewereld. Zo is de styling docent Kim Keizer een top professional die werkt met artiesten als Khloe Kardashian. Mode-expert Stella Verdult is de creative assistent geweest van Lacoste en is daarnaast werkzaam geweest voor de ZARA. Je leert alle skills die je nodig hebt in de dynamische fashionwereld. Denk aan modegeschiedenis, ontwerp, fotografie en fashion theorie.

De fashion opleiding van Business Fashion Academy (BFA) wordt middenin het centrum van Eindhoven en Utrecht gegeven.  

Wil jij nationaal of internationaal aan de slag in de fashionbranche en ben je er klaar voor om jouw dromen te verwezenlijken? Meld je direct aan voor de fashion opleiding en jaag jouw dromen na. 

Leer Fashion & Business

BFA IS UNIEK, OMDAT JE BIJ ONS LEERT OVER MODE EN ONDERNEMEN!

Tijdens de opleiding Fashion & Business gaan we aan de slag met alle belangrijke onderdelen van fashion en business.

Ieder aspect komt hierbij aan bod, denk bijvoorbeeld aan: modegeschiedenis, fashion ontwerp, styling ondernemerschap, fotografie, recht, adobe, finance, online marketing, fashion theorie, presentatielessen, netwerken en nog veel meer.

Praktische informatie

LOCATIE UTRECHT & EINDHOVEN

STUDEREN BIJ BFA IN UTRECHT OF EINDHOVEN

Wil jij weten of wij bij elkaar passen?

Plan dan gratis een adviesgesprek in.

Direct inschrijven? Start dan jouw intakeprocedure.

BFA HEEFT MAAR 25 PLEKKEN BESCHIKBAAR JAARLIJKS PER LOCATIE.
DE LAATSTE INTAKERONDE IS NU GESTART!

Copy of DSC00289.jpg
bfa_dag1-12.jpg
bottom of page