top of page

Waar wij voor staan

EXCELLENT FASHION & BUSINESS ONDERWIJS

KENNIS, LIEFDE & KRACHT

Bij Business Fashion Academy geloven we in de kracht van kennis, de liefde voor mode en de innerlijke kracht om je dromen waar te maken. Onze academy is een broedplaats van inspiratie, creativiteit en empowerment, waar aspirant-modeprofessionals worden ondergedompeld in een omgeving die hen in staat stelt om hun passie te volgen en uit te blinken in de fashion business.

 

Kennis vormt de basis van ons programma. We bieden een uitgebreid curriculum dat is ontworpen om je een diepgaand begrip te geven van alle facetten van de mode-industrie. Of je nu geïnteresseerd bent in design, styling, marketing, retail of ondernemerschap, ons programma biedt de nodige kennis en vaardigheden om succesvol te zijn in jouw gekozen vakgebied. Van de nieuwste trends en technieken tot de zakelijke aspecten van de mode, je leert de tools en inzichten die essentieel zijn voor jouw groei en succes.

 

Liefde voor mode is de drijvende kracht achter alles wat we doen. We koesteren en stimuleren de passie die je voelt voor deze industrie. We moedigen je aan om je creativiteit te uiten, je eigen stem te vinden en je unieke stijl te ontwikkelen. Of het nu gaat om het ontwerpen van kledingstukken, het samenstellen van outfits of het creëren van een visueel merk, we geloven dat liefde voor mode de sleutel is tot het leveren van excellentie en het maken van een blijvende impact.

 

Daarnaast erkennen we de kracht die in jou schuilt. Bij Business Fashion Academy is empowerment een kernwaarde. We geloven in jouw capaciteiten, talenten en potentieel om het verschil te maken. We moedigen je aan om jezelf uit te dagen, grenzen te verleggen en te streven naar groei en succes. Onze academy biedt een ondersteunende en inclusieve omgeving waar je wordt aangemoedigd om je unieke kracht te omarmen en jezelf volledig te ontplooien.

Bij Business Fashion Academy zijn we toegewijd aan het voorbereiden van de volgende generatie modeprofessionals. We streven ernaar om onze studenten de kennis, vaardigheden en inspiratie te geven die ze nodig hebben om succesvol te zijn in de mode-industrie. Onze kernwaarden van innovatie, empowerment, excellentie, professionaliteit en diversiteit vormen de basis van ons onderwijs en vormen de pijlers waarop ons succes is gebouwd.

IMG_3334 2.jpg
IMG_3331.jpg

INNOVATIE

We omarmen voortdurende verandering en streven ernaar voorop te lopen in de mode-industrie. We moedigen onze studenten aan om creatief te denken, nieuwe ideeën te verkennen en grenzen te verleggen. We stimuleren hen om te innoveren en bij te dragen aan de evolutie van de mode door middel van hun ontwerpen, concepten en zakelijke benadering.


zijkant-blauw-uai-1485x1980.jpg

EMPOWERMENT

We geloven in de kracht van individuen en hun vermogen om hun dromen waar te maken. Bij Business Fashion Academy geven we onze studenten de kennis, vaardigheden en het vertrouwen om succesvol te zijn in de mode-industrie. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin ze zich gesteund voelen, hun eigen stem kunnen vinden en hun unieke talenten kunnen ontwikkelen.


IMG_3332.jpg

EXCELLENTIE

We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. We bieden hoogwaardig onderwijs en streven ernaar onze studenten voor te bereiden op succes in de competitieve modebranche. We dagen hen uit om de lat hoog te leggen, hun vaardigheden te verfijnen en te streven naar voortdurende verbetering. We moedigen hen aan om hun passie na te streven met toewijding, vastberadenheid en een streven naar excellentie.


IMG_3333.jpg

DIVERSITEIT EN INCLUSIE

We waarderen diversiteit in al haar vormen en bevorderen een inclusieve omgeving waarin iedereen wordt gerespecteerd en gewaardeerd. We geloven dat diversiteit bijdraagt aan creativiteit, innovatie en een bredere kijk op de wereld. We streven ernaar om een diverse gemeenschap van studenten en docenten te creëren die elkaar inspireert en van elkaar leert.


bottom of page