top of page

Inschrijven

 

MAAK ONDERDEEL UIT VAN DE BFA COMMUNITY

Bij Business Fashion Academy begrijpen we dat het maken van de juiste studiekeuze een belangrijke stap is in het nastreven van je carrièredoelen in de mode-industrie. Daarom moedigen we potentiële studenten aan om een persoonlijk gesprek in te plannen met ons ervaren team.

GESPREK INPLANNEN

Een persoonlijk gesprek biedt je de gelegenheid om meer te weten te komen over de verschillende opleidingen die we aanbieden. Je kunt inzicht krijgen in het curriculum en de studiemogelijkheden. Dit stelt je in staat om een weloverwogen beslissing te nemen over welk opleiding het beste bij jouw interesses en doelen past.


 

PERSOONLIJKE ADVIES OF INTAKEGESPREK

Tijdens het gesprek krijg je de kans om jouw specifieke vragen, zorgen en ambities te bespreken met onze deskundige studieadviseurs. Ze kunnen je begeleiden bij het kiezen van het juiste opleiding en je adviseren over mogelijke carrièrepaden in de mode-industrie.

 

LOCATIE BEZOEK

Een persoonlijk gesprek geeft je de mogelijkheid om onze locaties te verkennen en de faciliteiten te bekijken. Kom de prachtige locaties zien, de studio, het ateliers en de fijne sfeer komen ervaren. Dit helpt je een idee te krijgen van de leeromgeving en de middelen die tot je beschikking staan tijdens je studie aan Business Fashion Academy.


 

 

bfa_dag2-07.jpg

INSCHRIJVEN

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en een geschikte datum en tijd af te spreken.

Bij Business Fashion Academy willen we ervoor zorgen dat je goed geïnformeerd bent en de beste beslissing kunt nemen voor jouw toekomst in de mode-industrie. Door een persoonlijk gesprek in te plannen, zetten we de eerste stap naar het realiseren van jouw carrièredoelen.

BELANGRIJKE INFORMATIE
90% van de jaaropleiding en 85% van de avondopleiding zit al vol.
Plan een advies of intakegesprek in en kom erachter of wij bij elkaar passen.
  • Wil je meer te weten komen over BFA en hierdoor er achterkomen of BFA ...


  • Wil jij je aanmelden voor de opleiding? Plan dan jou intakegesprek!


  • Want to learn more about BFA and thereby find out if BFA is right for ...


bottom of page