top of page

TALENTONTWIKKELING

Iedereen heeft talent.

BFA, de academy van schoenontwerpster en ondernemer Zeynep Dag gaat hand in hand met scholen uit Eindhoven doormiddel van een bijzonder project.
SintLucas werkt op dit moment samen met BFA aan een talenontwikkelingsproject voor leerlingen tussen de 12 - 17 jaar.

Gedurende 15 weken zullen steeds leerlingen van middelbare scholen hun talenten leren ontdekken aan de hand van een programma die is opgesteld door Zeynep Dag.
Dit bijzondere project wordt gesubsidieerd door Naar De Juiste Plek, zij leveren een mooie steun gedurende dit project. Motivatiekompas, wat valt onder Stichting Emergo, mag het onderdeel Motivatiekompas vanuit hier uitvoeren! 


"Ik ben succesvol geworden, omdat ik mijn talent heb ontdekt namelijk schoenen ontwerpen, hierdoor ben ik heel ver gekomen in het leven.
Tevens doe ik iets in het leven waar ik ontzettend gelukkig van word. Dit zijn twee belangrijke aspecten voor de samenleving."
Zijn de woorden die Zeynep Dag gebruikt over het project.

 

Leerlingen opleiden die hun talenten kunnen ontdekken en dit verder kunnen ontwikkelen. Dat heeft Nederland nodig. 

Een ander aspect is gelukkig zijn. Beide aspecten vormen een cruciaal onderdeel van het programma.
"De scholen waarmee wij samenwerken worden meteen zo ontzettend enthousiast en bevlogen, dit heeft ervoor gezorgd dat we het project stevig
met z’n allen hebben kunnen neerzetten. Deze scholen kijken niet alleen naar de leerlingen, maar zien ook dat we talenten moeten opleiden.
Dit maakt deze scholen extra bijzonder." Aldus Zeynep Dag.


De eerste leerlingen die meededen aan het project hebben de zaadjes gepland voor andere leerlingen.
Vanuit hier willen wij dit bijzondere, dankbare project verder nationaal op de kaart te zetten.

 

WhatsApp Image 2020-09-13 at 16.23.34.jp

Je talent leren ontdekken

Iedereen heeft een verborgen talent.

Als jong meisje wilde ik altijd creatief bezig zijn. Echter hadden we thuis niet de middelen om dit waar te kunnen maken. Ondanks de situatie heb ik toch manieren gevonden om creatief bezig te kunnen zijn. Op jonge leeftijd ging ik al veel experimenteren en hierdoor kwam ik op mijn 18de erachter dat schoenen mijn grootste liefde is.

Door deze ervaring ben ik mij er ontzettend bewust van dat je je eigen talent moet leren ontdekken. Iedereen heeft ondanks zijn/haar situatie hier recht op.

Op mijn eigen school wil ik leerlingen die zijn/haar talent wilt ontdekken hiervoor de kans geven aan de hand van het talentontwikkeling programma. Deze heb ik speciaal samengesteld voor deze leerlingen.

Want je eigen talent ontdekken is het allermooiste wat het is.

Het zal je leiden tot jouw succesverhaal.

 

 

bottom of page