top of page

De docenten

TOP PROFESSIONALS UIT MODE & BUSINESS

Bij Business Fashion Academy begrijpen we dat de kwaliteit van het onderwijs sterk afhankelijk is van de docenten die voor de klas staan. Daarom zijn we trots om een team van inspirerende en ervaren docenten te hebben die gepassioneerd zijn over mode en toegewijd zijn om jou te begeleiden op jouw reis naar succes in de fashion industrie.

Onze docenten zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar ze brengen ook een schat aan praktijkervaring met zich mee. Ze hebben gewerkt bij gerenommeerde modemerken, hebben hun eigen modelabels gelanceerd, zijn actief geweest als stylisten en hebben uitgebreide ervaring in marketing, branding, retail en andere aspecten van de mode-industrie. Deze waardevolle ervaring stelt hen in staat om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector te delen en je een dieper inzicht te geven in de praktische toepassing van de lesstof.

 

Onze docenten brengen niet alleen kennis over; ze zijn ook mentors en rolmodellen. Ze begrijpen de uitdagingen en kansen waar jij als student mee te maken hebt en zijn er om je te ondersteunen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Ze moedigen je aan om je creativiteit te uiten, je eigen stijl te ontwikkelen en je unieke stem te laten horen in de mode-industrie.

Bij Business Fashion Academy hechten we grote waarde aan de kwaliteit van ons onderwijs, en onze docenten spelen daarbij een essentiële rol. We zijn er trots op dat we een team van getalenteerde, inspirerende en toegewijde docenten hebben die klaar staan om jou te begeleiden op je reis naar succes in de fashion business. 

bottom of page