top of page

Collabs 

BFA VERBINDT

WIJ DOEN COLLABS MET BIJZONDERE MERKEN & ORGANISATIES 

De Business Fashion Academy heeft zich door de jaren heen onderscheiden door haar unieke en succesvolle samenwerkingen binnen de mode- en zakelijke wereld. Met een scherp oog voor trends, innovatie en educatie heeft BFA haar stempel gedrukt op de industrie door nauw samen te werken met verschillende partners, variërend van modehuizen en ontwerpers tot technologiebedrijven en duurzaamheidsinitiatieven.

De samenwerkingen van de Business Fashion Academy zijn cruciaal geweest voor het creëren van een stimulerende en veelzijdige leeromgeving voor haar studenten. Door samen te werken met modepioniers, technologische vernieuwers en duurzaamheidsleiders, heeft BFA haar positie als een toonaangevende instelling in de mode-educatie versterkt en haar studenten voorbereid op een succesvolle en verantwoorde toekomst in de bruisende wereld van business fashion.

BFA werkt samen met
de Bijenkorf Eindhoven

Style over 50 Years

Binnen de mode-industrie is er altijd een constante drang naar vernieuwing en verandering. Stijlverandering is een intrigerend fenomeen dat de manier waarop we ons kleden en uitdrukken voortdurend transformeert. De mode-industrie staat bekend om zijn dynamiek en voortdurende zoektocht naar nieuwe esthetiek en uitdrukkingsvormen. Stijlverandering weerspiegelt niet alleen de verschuivingen in de populaire cultuur, maar ook de sociale, politieke en economische ontwikkelingen van onze tijd. Het is een levendige weergave van de veranderende smaken, waarden en identiteiten in de samenleving.

Binnen het project Our Style in 50 Years wordt door middel van kleding en accessoires getracht om te achterhalen hoe onze stijl er over 10, 20, 30, 40, 50 jaar eruit zal zien als wij door blijven leven op de manier zoals we doen. Vijf fashion designers & stylisten en acht BFA alumni presenteren tijdens de DDW in de Bijenkorf Eindhoven dit project onder de naam Style over 50 Years.

 

 

De Fashion Designers & Stylisten die meewerken aan dit project zijn:

Ninamounah van het label Ninamounah, Fashion Designer Loes van Nijnatten

(gewerkt voor o.a. Saint Laurent, Marc Jacobs)

Fashion Stylist Kim Keizer,  Fashion Designer & Kunsteducator Deniz Fehmi Demirezen (gewerkt voor o.a. Suitsupply) en

Fashion Stylist Noëlle Morpey (gewerkt voor o.a. Scotch & Soda)

In samenwerking met de BFA Alumni: Julot Hobbensiefken, Annewil Perquin, Wiktoria Czakon, Jasmine Mourtzaki, Lilly Gillis, Nadia Tebbe, Victoria Nivelle, Paulina Bartosiewicz.

De Fashion Designers & Stylisten

IMG_8504.HEIC

Collabs

bk.jpg
patta logo goed.jpg
vv.jpg
BK LOGO.jpg
el.jpg
RK.jpg
md logo.jpg
kk.jpg
iris.jpg
noof.jpg
bottom of page