top of page

jaaropleiding

MODEOPLEIDING VAN BFA


Ben jij op zoek naar een inspiratievolle modeopleiding? En heb jij je altijd al beziggehouden met mode en wil jij hier je droombaan van maken? Dan is de jaaropleiding Fashion Business perfect voor jou. Tijdens de inspirerende modeopleiding leer je alles wat belangrijk is over de modebranche. Daarnaast leer je jouw eigen business succesvol te creëren. Er komen verschillende aspecten aan bod, zodat je als toekomstige mode-specialist van alle markten thuis bent. In dit jaar maken wij samen de beste professional van jou, zodat je helemaal klaar bent voor de dynamische modewereld.

 

Samen gaan wij hard aan de slag om jouw talenten op te sporen en verder te ontwikkelen. Zo leer je alle skills die je in de modebranche nodig hebt en krijg je onder meer les in presenteren, fotografie en recht. Bij BFA mag je als enige modeopleiding van Nederland aan de slag met jouw passie. Sieraden, lingerie, zonnebrillen, schoenen of kleding, alles is mogelijk. Als privé modeschool halen wij het beste in je naar boven. Iedereen heeft een verborgen talent en dat talent gaan we samen ontdekken.

De modeschool van Business Fashion Academy (BFA) zit middenin het centrum van Eindhoven. Het pand waar BFA gevestigd is heet de Oude Rechtbank, een inspirerende locatie met veel historie. Onze levendige modeacademie is een creatieve en energieke omgeving waar je alle kneepjes van het vak leert. Met een complete atelier kan jij aan de slag met het professioneel creëren van jouw producten. Daarnaast hebben we een eigen foto & videostudio met professionele lichtset, designobjecten, green screen, meeting room en meer!

 

Wil jij nationaal of internationaal aan de slag in de modebranche en ben je er klaar voor om jouw dromen te verwezenlijken? Meld je direct aan voor onze modeopleiding en jaag jouw dromen na. 

Jaaropleiding Business & Fashion

Jaaropleiding Business & Fashion

Hoe ziet de modeopleiding eruit?

Wat ga je leren?

Tijdens de modeopleiding gaan we aan de slag met alle belangrijke onderdelen van mode en business. Ieder aspect komt hierbij aan bod, denk bijvoorbeeld aan: modegeschiedenis, ontwerp, styling ondernemerschap, illustratie, fotografie, adobe, marketing, theorie, strategie en nog veel meer.

Voor iedereen

De jaaropleiding is toegankelijk voor iedereen die zijn of haar dromen wilt najagen. Leeftijd maakt bij ons niet uit. Zolang je maar over een goede dosis motivatie bezit en flink aan de slag wilt gaan zit je hier goed!  

Duurtijd

De inspirerende modeopleiding start in september en duurt 38 weken. De weken zijn ingedeeld in 2 lesdagen per week. (dinsdag en donderdag). De vakanties en nationale feestdagen zijn hierin meegerekend.

Toekomstbeeld

Na het afronden van de opleiding kan je aan de slag als een echte professional binnen de mode-industrie. Je kan aan de slag als Fashion Designer, Fashion Stylist voor bekende, magazines of binnen de tv-wereld, Fashion Editor voor magazines, je eigen mode brand oprichten of als Fashion Photographer aan de slag.

PRAKTISCHE INFORMATIE

INHOUD: Je krijgt alle aspecten over mode tot in detail geleerd door middel van theorie en praktijkgerichte opdrachten voor verschillende internationale merken. 

 

  • Je kan ervoor kiezen om je eigen bedrijf te starten.

  • Of je kiest ervoor om jouw eigen portfolio op te bouwen.

  • Geen tentamens!

VAKKEN: Fashion Design, Ondernemerschap, Styling, Communicatie, Marketing, Adobe, Recht, Finance, Video, Fotografie, Netwerken, Presentatietechnieken, Modegeschiedenis, Praktijklessen!

ONDERWIJSSYSTEEM: Particuliere opleiding

DOCENTEN: De Founder van Alzúarr en Busines Fashion Academy Zeynep Dag, Modeontwerper Bas Kosters of Marlies Dekkers, Stylisten zoals Kim Keizer, Lisa Wals, Bastiaan van Schaik.

 

VOOROPLEIDING: Aan de modeopleiding worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Iedereen boven de 18 kan deelnemen. 

Ben je onder de 18 neem dan contact op met ons!

TOELATING: Een intakegesprek maakt deel uit van de toelatingsprocedure.

AANTAL DEELNEMERS: er zijn maar 25 plekken beschikbaar!

TAAL: Nederlands

DUUR: 38 weken de vakanties en nationale feestdagen zijn hierin meegerekend.


START PERIODE: September 2022


LESDAGEN: 2 lesdagen per week. (dinsdag en donderdag)


LESTIJDEN: Van 10:00 tot 17.00 uur

INVESTERINGSKOSTEN: de investeringskosten voor de jaaropleiding bedragen € 8700,-  
 

Het lesgeld kan betaald worden in 1,2,3, 6 en 10 termijnen. 
Bij betaling van 1 termijn hanteren wij een korting op de investeringskosten van € 240,-

 

Er worden administratie en inschrijfkosten berekend van € 64,90. 


LOCATIE: Eindhoven (in het centrum)


BENODIGDHEDEN: Een laptop met de Adobe programma's Illustrator, Photoshop, InDesign. Deze kan je voor een studententarief krijgen via BFA.


STUDIEBELASTING: 14 lesuren per week, zelfstudie gemiddeld 7 uur per week.

CERTIFICAAT: 100% certificaatgarantie volgens Business and Fashion Academy protocol.

BROCHURE: Klik hier om de brochure te lezen!

 

 

AANMELDEN

Voor meer informatie kan je je aanmelden via onze website. Zodra wij jouw aanmeldformulier ontvangen hebben, nemen wij contact met jou op. Daarnaast bieden we de optie om je uit te nodigen voor een kosteloos intakegesprek. Hierbij laten we jou graag persoonlijk kennis laten maken met onze modeopleiding in Eindhoven.

Wil jij jouw dromen waarmaken en je laten opleiden door de beste fashion professionals?

BFA KWALITEIT

Excellent mode onderwijs
Waarom studenten voor BFA kiezen?

1. Persoonlijke begeleiding gedurende de hele modeopleiding.

 

2. Les van Top Mode Professionals als Bas Kosters, Marlies Dekkers, Kim Keizer, Bastiaan van Schaik.

 

3. Een totaalpakket van alle aspecten binnen de mode en business branche.

4. Eigen atelier en fotostudio.

5. Presentatie, netwerk en professionaliseringlessen.

6. Jouw mode netwerk uitbreiden.

7. Les in Adobe: Photoshop, Illustrator en Indesign.

8. Recht, Finance en ondernemerschap lessen.

9. Fijne leeromgeving en docenten waarbij je kan zijn wie je wilt zijn.

10. Les in persoonlijke ontwikkeling.

11. 0% Lesuitval.

Modeopleiding Eindhoven.webp
Opleiding mode.webp
Modeopleiding.webp
bottom of page