top of page

jaaropleiding

STYLIST OPLEIDING VAN BFA


Ben jij op zoek naar een inspirerende stylist opleiding? En heb jij je altijd al beziggehouden met mode en styling en wil jij hier je droombaan van maken? Dan is de jaaropleiding Fashion Business perfect voor jou. Tijdens de inspirerende opleiding leer je alles wat belangrijk is in de fashionbranche. Daarnaast leer je jouw eigen business succesvol te creëren. Er komen verschillende aspecten aan bod, zodat je als toekomstige fashionstylist van alle markten thuis bent. In dit jaar maken wij samen de beste mode-stylist van jou, zodat je helemaal klaar bent voor de modewereld.

 

Samen gaan wij hard aan de slag om jouw fashion styling talenten op te sporen en verder te ontwikkelen. Zo leer je alle skills die je in de fashionbranche nodig hebt en krijg je onder meer les in presenteren, fotografie en recht. Bij BFA mag je als enige stylist opleiding van Nederland aan de slag met jouw passie. Sieraden, lingerie, zonnebrillen, schoenen of kleding, alles is mogelijk. Als fashionschool halen wij het beste in je naar boven. Iedereen heeft een verborgen talent en dat talent gaan we samen ontdekken.

De fashionschool van Business Fashion Academy (BFA) zit middenin het centrum van Eindhoven. Het pand waar BFA gevestigd is heet de Oude Rechtbank, een inspirerende locatie met veel historie. Onze levendige academie is een creatieve en energieke omgeving waar je alle kneepjes van het vak leert. Met een complete atelier kan jij aan de slag met het professioneel creëren van jouw producten. Daarnaast hebben we een eigen foto & videostudio met professionele lichtset, designobjecten, green screen, meeting room en meer!

 

Ben jij gek op mode en styling? Wil jij nationaal of internationaal aan de slag als fashionstylist? Meld je direct aan voor de fashion opleiding en jaag jouw dromen na.