top of page

jaaropleiding

MODEOPLEIDING VAN BFA


Ben jij op zoek naar een inspiratievolle modeopleiding? En heb jij je altijd al beziggehouden met mode en wil jij hier je droombaan van maken? Dan is de jaaropleiding Fashion Business perfect voor jou. Tijdens de inspirerende modeopleiding leer je alles wat belangrijk is over de modebranche. Daarnaast leer je jouw eigen business succesvol te creëren. Er komen verschillende aspecten aan bod, zodat je als toekomstige mode-specialist van alle markten thuis bent. In dit jaar maken wij samen de beste professional van jou, zodat je helemaal klaar bent voor de dynamische modewereld.

 

Samen gaan wij hard aan de slag om jouw talenten op te sporen en verder te ontwikkelen. Zo leer je alle skills die je in de modebranche nodig hebt en krijg je onder meer les in presenteren, fotografie en recht. Bij BFA mag je als enige modeopleiding van Nederland aan de slag met jouw passie. Sieraden, lingerie, zonnebrillen, schoenen of kleding, alles is mogelijk. Als privé modeschool halen wij het beste in je naar boven. Iedereen heeft een verborgen talent en dat talent gaan we samen ontdekken.

De modeschool van Business Fashion Academy (BFA) zit middenin het centrum van Eindhoven. Het pand waar BFA gevestigd is heet de Oude Rechtbank, een inspirerende locatie met veel historie. Onze levendige modeacademie is een creatieve en energieke omgeving waar je alle kneepjes van het vak leert. Met een complete atelier kan jij aan de slag met het professioneel creëren van jouw producten. Daarnaast hebben we een eigen foto & videostudio met professionele lichtset, designobjecten, green screen, meeting room en meer!

 

Wil jij nationaal of internationaal aan de slag in de modebranche en ben je er klaar voor om jouw dromen te verwezenlijken? Meld je direct aan voor onze modeopleiding en jaag jouw dromen na.